Un FS Sant Cugat que fa quatre jornades que no guanya visita la pista del penúltim, el Lloret


  • Comparteix:

Els santcugatencs només han guaanyat dos partits com a visitants

Els santcugatencs només han guaanyat dos partits com a visitants

El Futbol Sala Sant Cugat té una bona oportunitat per trencar amb la ratxa negativa aquest dissabte a les quatre de la tarda davant el penúltim classificat, el Lloret Costa Brava. Els vermell-i-negres fa quatre jornades que no guanyen amb un balanç de tres derrotes i un empat i només han aconseguit un triomf aquest 2018. L'equip de Manel Muñoz ocupa la dotzena posició al grup 1 de la Tercera Divisió amb 19 punts, quatre per sobre de la zona de descens.

Tot i començar el nou any amb bon peu i aconseguir tres punts davant l'Estel Vallseca a domicili, els resultats del Futbol Sala Sant Cugat han patit una davallada des d'aleshores i els santcugatencs han sucumbit davant l'Isur La Font Màgica, el Montsant i el Ripollet. L'empat agredolç de la setmana passada davant la Fundació Grama, un dels equips de la part alta, agreuja la situació dels vermells-i-negres.

Els de Manel Muñoz han presentat una bona imatge en les darreres jornades i fins i tot han fregat els tres punts però els petits detalls els han condemnat. L'equip, per tant, necessita acabar amb la mala dinàmica davant el Lloret, el penúltim classificat. Els de la Selva són un dels equips més fluixos del grup però dels últims tres partits n'han guanyat dos i voldran allargar la dinàmica positiva davant un Sant Cugat en hores baixes.

En el partit d'anada el santcugatencs van sumar el primer triomf de la temporada amb un contundent 6 a 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.