El Winterthur en caiguda lliure

Futbol Sala

Publicat el 27/abr/07 per Joan Garcia

El Winterthur Sant Cugat de futbol sala rep el Balaguer amb la intenció de trencar la ratxa negativa de resultats. Els de Jaime Martínez han de guanyar amb urgència per optar a la segona plaça del grup.

S'ha de guanyar sí o sí. Després de dues derrotes consecutives, el conjunt de Jaime Martínez vol retrobar-se amb el triomf. Els dos últims partits davant Vila-seca i Martorell ``B´´ han posat de manifest que l'equip no està del tot fi. L' última derrota davant el Martorell B encara cueja, però s'ha de mirar el present. La solució passa per derrotar el Balaguer,rival de la part baixa.
Els santcugatencs ocupen la quarta plaça, a 6 del segon classificat, el Sant Andreu de la Barca. Xavi Martínez, jugador santcugatenc, explica que l'equip s'ha de refer dels últims resultats.

Xavi Jimenez

Hem de treballar fort per retrobar el camí de la victòria


El Balaguer arriba a la nostra ciutat com el segon equip més golejat del grup. Per contra els santcugatencs són el conjunt més golejador. Veurem si aquestes xifres conviden a l'optimisme i no serveixen per produïr un efecte negatiu com la relaxació. Una darrera oportunitat pels de Jaime Martínez per agafar el tren de l'ascens. El matx es disputa aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al PAV-3 de la Rambla del Celler.