L'Olímpyc Floresta de nou paga molt car les errades i surt golejat de l'Hospitalet

Yuya Iwata ha anotat un dels dos gols florestans

L'Olímpyc Floresta perd de manera clara (8-2) en la seva visita a l'Hospitalet Bellsport a la jornada 22 del grup 3 de Segona Divisió B. Les desconexions en certes fases del partit han penalitzat molt a un Olímpyc que veu tallada així una bona dinàmica en les darreres jornades i que continua avantpenútim amb 14 punts.

Els florestans han començat malament, encaixant dos gols ràpids, tot i que abans del descans han pogut retallar distàncies amb un gol de Xavi. En el segon temps el guió ha estat semblant en els primers minuts, dues errades en la sortida de pilota de l'Olímpyc i l'Hospitalet que ho ha aprofitat per posar terra per mig amb dos gols més. Els florestans han començat a jugar de cinc, però no han pogut aconseguir la remuntada tot i marcar mitjançant Yuya Iwata, però han vist com els locals feien fins a quatre gols més.

El tècnic florestà, Xaloc Rion, creu que tots han de donar el màxim si realment volen aspirar a salvar la categoria.

Xaloc Rion

Si nosaltres volem salvar la categoria, hem de treure més del que tenim. Si no ho fem així, no ho aconseguirem.

La setmana que ve els de la Floresta reben la visata del FS Linyola.