El FS Sant Cugat empata i suma la sisena jornada consecutiva sense conèixer el triomf


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat empata (2-2) a casa contra FS Lliçà d'Amunt a la vintena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els de Sant Cugat han vist com els rivals els neutralitzaven per dues vegades els gols d'Oscar Rosell i Guillem Pros i perdien l'oportunitat de trencar una ratxa de sis jornades sense conèixer el triomf.

S'han avançat els vermell-i-negres mitjançant Óscar Rosell en el minut 15, però l'alegria ha durat poc perquè el Lliçà d'Amunt ha empatat en el 19 amb un gol d'Albert Aparisi, gairebé al final del primer temps. A la segona part de nou s'han avançat els de Manel Muñoz, en aquest cas amb un gol de Guillem Pros, però com si fos una repetició del primer temps, als tres minuts els visitants han empatat mitjançant Carlos Amando.

El marcador no s'ha mogut més i els vermell-i-negres han vist com Óscar Rosell veia la tarjeta vermella poc abans del final. Amb l'empat els santcugatencs són dotzens amb 20 punts i la setmana que ve visiten FS Castellar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.