L'Olímpyc Floresta aprofita la poca consistència del cuer per retrobar-se amb la victòria a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta fa els deures amb una golejada (5-0) davant l'últim classificat, el Linyola, a la 23a jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Can Llobet ha tornat a assaborir un triomf que es resistia des de la tercera jornada del curs i en els últims quatre partits l'Olímpyc només ha encaixat una derrota. L'equip de Xaloc Rion segueix en places de descens a l'avantpenúltima posició amb 17 punts, cinc punts per sota de la salvació.

La producció ofensiva, la serietat en defensa i una gran actitud per sumar la segona victòria de la temporada a casa, han ofegat el Linyola en els primers compassos de partit. En només sis minuts els florestans s'han col·locat a dues dianes d'avantatge amb gols de Guillem Munté i Dani Martí. L'Olímpyc, neguitós per tancar el partit ràpidament davant la poca resistència rival, ha descuidat la defensa per bolcar-se en atac.

Les presses locals, però, han avivat el Linyola i els visitants han tret el cap per arribar amb perill a la porteria de Guille Luid. La defensa local ha aguantat les embestides i ha recuperat la serenor amb el pas dels minuts. Marc Espada, de penal, i Manel Rion, en una contra, han fet el tercer i el quart abans del descans. L'Olímpyc ha tret el peu de l'accelerador a la represa, ha reculat línies i ha cedit la pilota a una Linyola que ha tingut més presència ofensiva.

Si bé els visitants han gaudit de moltes ocasions per trencar amb la sequera golejadora, la falta de punteria ha mantingut el seu marcador a zero. L'Olímpyc, en canvi, ha estat més contundent a l'àrea rival. El porter Guille Luid ha agafat desprevingut el Linyola amb una sacada ràpida i Manel Rion l'ha pentinat per fer el definitiu 5 a 0. Els visitants han jugat de cinc en el tram final de partit, però ni amb un home més a la pista han pogut obrir una escletxa en el mur defensiu florestà.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, explica que l'equip ha de guanyar la setmana que ve si vol mantenir les seves opcions de lluitar per la permanència.

Xaloc Rion

Una victòria ens dóna dret a lluitar, una derrota ens mata. Tot el que no sigui guanyar és perdre la categoria. Dels últims quatre partits només n'hem perdut un, l'equip està motivat

La setmana que ve l'Olímpyc repeteix com a local i rep la visita d'un rival directe en la lluita per la permanència, el Cerdanyola Vallès, que ocupa la dotzena posició a vuit punts dels de La Floresta.