El FS Sant Cugat fa els deures i supera el cuer, el Castellar


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat aconsegueix el triomf (1-5) a la pista del FS Castellar a la jornada 21 del grup 1 de Tercera Catalana. Els santcugatencs han encarrilat el triomf ràpidament i s'han tret els nervis i la pressió de sobre, conscients que havien de guanyar sí o sí a la pista del cuer per allunyar-se de la zona de perill.

Els vermell-i-negres no han donat peu a la sorpresa i ben ràpid s'han avançat amb un gol de Josep Puig. Una diana que els ha permès jugar amb tranquil·litat i sense pressa. Abans d'arribar al descans Javi Expósito ha fet el segon.

A la represa, els santcugatencs han fet més gran l'avantatge i Bernat Batllori, en dues ocasions, i Dani Chueca, han perforat la porteria del Castellar, que només ha pogut fer el gol de l'honor. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat destaca la importància de la victòria del seu equip en un partit on arribaven amb moltes baixes.

Manel Muñoz

Era el típic partit amb poc a guanyar i molt a perdre. Tenint en compte les baixes, crec que hem jugat molt bé.


La victòria serveix per allunyar-se de la zona de perill i la setmana que ve els de Manel Muñoz reben el Sant Joan de Vilassar, que ocupa un lloc més que ells a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.