Un Olímpyc Floresta alleugerit afronta un altre repte clau per la salvació davant el Cerdanyola


  • Comparteix:

Yuya Iwata, jugador de l'Olímpyc

Yuya Iwata, jugador de l'Olímpyc

L'Olímpyc Floresta encara aquest dissabte a les sis de la tarda una altra de les cites marcades al calendari per poder salvar-se, la visita a Can Llobet del Cerdanyola. Els florestans respiren una mica més alleugerits després de sumar la primera victòria en 14 partits al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala la setmana passada, i tot i que encara són a cinc punts de la permanència, es veuen les cares amb un conjunt que és dotzè, dos llocs per sobre dels de Rion.

La permanència de l'Olímpyc és un repte de molta complexitat, però els números diuen que encara és possible. Resten set jornades per al final del curs i els florestans han agafat aire amb el triomf davant el Linyola, d'obligat compliment pel fet de jugar contra el cuer. Ara bé, el següent pas és no abaixar el ritme i desfer-se també d'un Cerdanyola que, en cas de caure a Can Llobet, veuria com es reduiria a cinc el marge amb els de Rion. Tot i això, els cerdanyolencs arriben després de dos triomfs seguits.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.