L'Olímpyc Floresta veu com el Cerdanyola empata el matx a falta de dos minuts per al final

Imatge d'aquesta temporada

Futbol Sala

Publicat el 10/mar/18 per Joan Garcia

L'Olímpyc Floresta empata (2-2) davant el Cerdanyola a la jornada 24 del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans s'han avançat amb un 2 a 1 al descans, però han vist com els visitants han igualat a falta de dos minuts per al final. Els de Xaloc Rion estan a cinc punts de la permanència que ocupa el Canet, però els del Maresme tenen un partit pendent.

L'Olímpyc Floresta torna a veure com se li escapen dos punts que ja tenia pràcticament guanyats en els darrers segons del matx. Els florestans s'han avançat mitjançant Guille Munté, però els visitants han igualat. Abans d'arribar al descans, Manel Rion ha tornat a posar per davant els florestans.

A la represa, intercanvi d'ocasions i l'empat cerdanyolenc ha arribat a les acaballes del partit. L'entrenador de l'Olíympc, Xaloc Rion, lloa el treball dels seus jugadors, tot i l'empat final.