L'Olímpyc Floresta viu una nova final a casa davant el Barceloneta


  • Comparteix:

Iwata, jugador de l'Olímpyc Floresta

Iwata, jugador de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta torna a la competició aquest dissabte a les sis de la tarda en una nova final per seguir lluitant per la permanència al grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans reben el Barceloneta, onzè classificat, que es troba 12 punts per sobre que els de Xaloc Rion. Tots dos equips tenen un partit pendent quan resten cinc jornades per al final de la competició, en un moment en què l'Olímpyc és a cinc punts de la salvació que marca el Canet.

Resten poques setmanes per al final d'una temporada molt dura per al primer equip del futbol sala florestà. Les baixes a l'estiu i l'enorme augment del nivell de la categoria ha situat l'Olímpyc en una situació crítica, però l'equip ja sap el que és patir i encara té opcions matemàtiques de salvar-se. La distància amb el Canet, a més, encara es pot reduir tenint en compte que el partit pendent que ambdós conjunts tenen es jugarà dijous que ve.

Abans, els de la Floresta intentaran esgarrapar punts davant el Barceloneta a Can Llobet, que no ha estat el gran fortí d'anys anteriors però que segueix sent una peça indisensable en l'engrenatge que ha de servir perquè l'Olímpyc es mantingui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.