Jordi Rozas entrenarà el primer equip de l'Olímpyc Floresta la propera temporada

Jordi Rozas dirigirà l'Olímpyc Floresta la propera temporada / Font: Regió 7

Futbol Sala

Publicat el 8/abr/18 per Joan Garcia

El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, ha confirmat que Jordi Rozas serà l'entrenador del primer equip per a la propera temporada. Ruiz creu que Rozas és el perfil adient per dirigir l'equip i el projecte. Els florestans ocupen zona de descens directe a Tercera Divisió i es troben a set punts de la permanència.

Àngel Ruiz ha explicat que Xaloc Rion es va comprometre per aquesta única temporada. D'aquesta manera la junta directiva va iniciar la recerca del nou entrenador. Jordi Rozas, exentrenador del planter de l'Olímpyc i fins aquesta temporada tècnic del Manresa, és l'escollit per encapçalar el nou projecte, com explica el president del conjunt florestà, Àngel Ruiz.

Àngel Ruiz

Durant l'any ens vam dedicar a buscar un relleu, sabent que el Xaloc s'havia compromès per un any. El Jordi Rozas és exjugador de l'Olímpyc, ha agafat experiència en diversos equips com entrenador i tant per nosaltres com per ells era interessant la possibilitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cal recordar que l'Olímpyc Floresta es juga aquest dijous a la pista del Canet bona part de les opcions de salvar la categoria aquesta temporada.