L'Olímpyc afronta les últimes tres jornades de lliga amb un calendari dur que complica la salvació


  • Comparteix:

Can Llobet és la clau perquè els florestans segueixin a la Segona Divisió B

Can Llobet és la clau perquè els florestans segueixin a la Segona Divisió B

L'Olímpyc Floresta i el Canet es juguen una única plaça per mantenir-se al grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala amb calendaris molt similars farcits d'equips de la part alta. Els florestans, a més, parteixen amb tres punts menys que els seus rivals i tenen els goal average particular empatat però el general en contra, situació que podria dificultar les seves aspiracions de permanència. Els de Canet de Mar són quarts per la cua amb 26 punts perseguits pels homes de Xaloc Rion, que són avantpenúltims i marquen el tall del descens amb 23.

El Manresa, segon, el Castelldefels, primer, i el Salou, vuitè, són els rivals de l'Olímpyc quan només resten tres jornades de lliga. El Canet, d'altra banda, s'enfronta a La Union, setè, al Manresa i al Castelldefels. Amb un calendari molt similar els florestans tenen l'obligació de superar el rival en punts en cas que es mantingui el goal average general a favor del Canet, i d'empatar-lo si els de Xaloc Rion poden girar aquesta dada.

A més, tenint en compte que la cursa pel lideratge està més disputada que mai i un únic punt separa el Castelldefels del Manresa, esgarrapar punts dels primers classificats és una gesta majúscula.

L'Olímpyc s'encomana a Can Llobet, tenint en compte que, com el Canet, juga dos dels tres enfrontaments a casa, per tal de donar la sopresa davant el Manresa, amb qui es veu les cares aquest dissabte a les sis de la tarda, i superar el Salou en una última jornada que podria ser històrica en cas d'una carambola de resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.