Un Olímpyc Floresta molt bregador no pot amb el Manresa i es complica més la vida


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta cau a casa (0-3) davant el CE Manresa a la 28a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els del Bages han demostrat perquè són un dels aspirants a l'ascens davant un batallador Olímpyc que ha donat guerra als manresans, però que ha jugat a estones amb dos jugadors menys per expulsió de Miquel Verdaguer i Fernando Echeverría. La derrota del FS Canet, rival directe per evitar el descens, dóna encara esperança als de Xaloc Rion que hauran d'anar a guanyar la següent jornada a la pista d'un altre equip que lluita per pujar, el Castelldefels.

Tots dos equips es jugaven molt en aquest matx, l'Olímpyc el descens i el Manresa l'ascens. Els florestans han sortit molt intensos a la pista, intentant tapar el joc visitant, i han tingut alguna ocasió per avançar-se en el marcador. Poc a poc, però, el Manresa ha anat fent-se amb el control del joc i a gaudir d'ocasions també per marcar. A la sortida d'un còrner, l'estrella del Manresa, Corvo, ha empalat la bola per fer el primer gol del partit en el minut 14.

En el segon temps el matx ha continuat amb la mateixa intensitat, amb un Olímpyc que intentava empatar i un Manresa que buscava fer el seu joc habitual, però que notava la pressió d'uns florestans que no donaven una bola per perduda. El Manresa ha fet el segon mitjançant Pau, que ha resolt molt bé una bona passada de Corvo. El matx s'ha trencat del tot, quan l'àrbitre ha expulsat dos jugadors de l'Olímpyc, Miquel Verdaguer i Fernando Echeverría, per indignació de Can Llobet que ha vist com el Manresa ha aprofitat la superioritat per fer el tercer i definitu amb el que sentenciava el partit, de nou obra de Corvo.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, destaca la intensitat dels seus homes i es queixa de les decisions arbitrals.

Xaloc Rion

Hem de reconèixer la implicació dels nostres jugadors, de 10. Ells de còrner han fet un gran gol i l'arbitratge ens ha condicionat molt.


La derrota no condemna l'Olímpyc al descens, ja que el Canet ha perdut (1-3) contra la Unión. La setmana que ve nova final per als de Xaloc Rion que es jugaran les opcions de permanència a la pista del Castelldefels, un altre dels aspirants a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.