El FS Sant Cugat torna al camí del triomf amb una contundent victòria davant el Cover Premià

Enric Sánchez, a la dreta, golejador aquesta jornada

El Futbol Sala Sant Cugat es retroba amb la victòria davant el Cover Premià (9-5) però no pot agafar marge respecte el descens per culpa del triomf del Lloret. Els santcugatencs es mantenen en tretzena posició del grup 1 de Tercera Divisió, ara amb 27 punts, quan resten tres partits per al final de la temporada. Enric Sánchez amb un hat trick, Josep Puig i Àlex Quílez amb dos gols i Bernat Batllori i Gonzalo Sagnier amb un cadascun han estat els golejadors dels de Manel Muñoz.

El Futbol Sala Sant Cugat ja té el triomf que se li resistia des de fa massa setmanes. Els vermell-i-negres, però, han començat per darrere en el marcador: Youseff Oubbad ha obert la llauna per als visitants al minut 4, amb una ràpida resposta dels santcugatencs: Josep Puig empatava tant sols un minut després. Bagueste ha tornat a avançar el Cover Premià al minut 11, i Enric Sánchez ha empatat abans del descans.

Els de Muñoz no han acabat d'aprofitar les ocasions, i el partit ha marxat a la mitja part amb aquest empat. Sánchez ha estat de nou protagonista a la represa: amb dos gols més ha situat el 4 a 2, en un inici elèctric que s'ha completat amb el cinquè dels locals, obra d'Àlex Quílez, i el sisè, de Bernat Batllori. Ja amb el partit trencat, han anat caient la resta de gols fins cloure el partit: dos de Carlos Pérez i de nou Bagueste per al Premià, i un altre de Quílez, de Josep Puig i de Sagnier per als locals.

El tècnic de l'equip, Manel Muñoz, celebra el triomf com un canvi de dinàmica merescut.

Manel Muñoz

Ja tovaca. Els resultats no estaven arribant, i ja tocava perquè era canviar la dinàmica. Era dolenta pel que fa a resultats però no pel que fa a joc.

El Futbol Sala Sant Cugat segueix empatat a punts amb el Lloret però fora del descens i la setmana que ve visita l'onzè, el Grups Arrahona.