L'Olímpyc Floresta no pot aconseguir el miracle i perd la categoria


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta cau (4-8) davant el Salou FS i confirma el seu descens de categoria a Tercera Divisió. Els florestans han sortit nerviosos a la pista i al descans han marxat amb un 0 a 5 en contra, tot i gaudir de nombroses ocasions per marcar. En el segon temps han pogut millorar la imatge, però el miracle ha estat impossible i els de Xaloc Rion perden la categoria.

L'efectivitat en el contraatac del Salou ha matat un Olímpyc Floresta que ha vist com els visitants marcaven gairebé en cadascuna de les seves arribades a la porteria florestana. Pavel, Sergi, Toni, Pol i Omar han estat els golejadors del Salou en el primer temps, davant un Olímpyc desesperat que veia com no era capaç de marcar malgrat les nombroses ocasions per fer-ho. A vegades el porter, d'altres la manca de punteria o els pals, han impedit que els de Xaloc Rion inauguressin el marcador en el primer temps.

Amb el partit molt coll amunt i la salvació pràcticament impossible, els de Xaloc Rion han buscat el miracle en el segon temps. Ha marcat Marc Espada i Manel Rion, però de nou el Salou ha fet més gran l'avantatge amb un gol d'Àlex. Amb els locals jugant a la desesperada, Yuya Iwata amb el tercer gol i Guille Munté amb el quart, han donat un bri d'esperança als florestans, però el Salou ha aprofitat que els blau-i-blancs jugaven de cinc per sentenciar amb dos xuts llunyans de Pol, que ha marcat sense porter.

El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, comenta que la filosofia del club continuarà sent la del treball amb el planter.

Àngel Ruiz

El projecte de l'any seguirà sent el mateix, treballar dins de la casa i del barri. Evidentment també incorporar algú de fora, perque ho necessitem per mantenir categories de nivell.


Al final s'ha consumat el descens d'un Olímpyc que ha lluitat fins el final per salvar la categoria, però que en el dia d'avui ho tenia pràcticament impossible. La propera temporada Jordi Rozas serà el nou tècnic a Tercera Divisió.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.