El Futbol Sala Sant Cugat es juga la permanència a la pista del campió, l'Isur La Font Màgica


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat viu a l'última jornada ser o no ser equip de Tercera Divisió la temporada que ve. Els de Manel Muñoz visiten aquest dissabte a les sis de la tarda l'Isur La Font Màgica, equip sense res en joc després de proclamar-se campió la jornada passada, a la mateixa hora que es disputa el matx entre el Montcada i el Lloret, rival directe per la salvació dels vermell-i-negres. Els de Sant Cugat se salvaran sempre que igualin o millorin el resultat dels lloretans.

L'equip de Muñoz arriba a l'última jornada del grup 1 de Tercera Divisió quart per la cua, o el que és el mateix, en la primera posició que no descendeix. El Lloret és avantpenúltim amb els mateixos punts que els vermell-i-negres, que tenen guanyat el goal average. És per això que els santcugatencs acabaran per davant si igualen o milloren el resultat que els lloretans. Tots dos conjunts tenen visites complicades davant d'equips que ja no s'hi juguen res.

En aquest sentit, però, el tècnic del Futbol Sala Sant Cugat apel·la a centrar-se en el seu matx i anar a guanyar sense mirar què passa a l'altre enfrontament que influeix en la permanència. Muñoz creu que el seu partit és de més exigència que el del Lloret, que en qualsevol cas visita el tercer classificat, el Montcada. L'Isur ja se sap campió, i això pot ser una arma de doble fil segons l'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat: poca tensió, però alhora poca pressió i una calma que els pot fer competir millor.

Manel Muñoz

El fet que ells hagin guanyat la lliga pot tenir la part positiva, que és que la intensitat no és la mateixa. La part negativa és que els dona molta més tranquil·litat.


Òscar Rosell té molèsties al turmell però estarà a disposició del tècnic, com la resta de la plantilla, que afronta aquesta traca final amb total optimisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.