Manel Muñoz continuarà un any més a la banqueta del Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

Muñoz va arribar al primer equip aquesta temporada procedent del juvenil

Muñoz va arribar al primer equip aquesta temporada procedent del juvenil

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, continuarà a la banqueta de l'equip una temporada més. Així ho ha confirmat a Cugat.cat l'entrenador santcugatenc, que ha explicat que quan va firmar l'any passat 'va ser per tirar endavant un projecte amb continuitat'. El Futbol Sala Sant Cugat va assolir la permanència a Tercera Catalana l'última jornada gràcies a la derrota del CUFS Lloret, que va descendir a la Divisió d'Honor conjuntament amb el Lliçà D'amunt i el Castellar.

En declaracions a Cugat.cat, Muñoz ha explicat que l'objectiu de la propera temporada és 'anar pujant esglaons' i donar continuitat als jugadors procedents del juvenil.

Manel Muñoz

Estem treballant molt amb la base i el que volem és que els jugadors procedents del juvenil puguin anar pujant i augmentat el nivell de l'equip. L'any que ve hem de millorar amb l'experiència que han agafat aquest any.


Muñoz també ha confirmat que s'ha ofert la renovació a tots els jugadors de la plantilla i que s'està treballant en la incorporació de tres fitxatges 'que pugin el nivell de l'equip'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.