L'Olímpyc Floresta incorpora quatre jugadors i té gairebé tancada la plantilla


  • Comparteix:

El porter Xavi Llordella, nou porter de l'Olímpyc Floresta / Font: cedida

El porter Xavi Llordella, nou porter de l'Olímpyc Floresta / Font: cedida

L'Olímpyc Floresta iniciarà el nou projecte, amb el técnic Jordi Rozas a la banqueta, el 27 d'agost amb la pretemporada i amb quatre incorporacions que supliran les quatre baixes que ha patit l'equip. Iñaki Rosés, del Mamut Les Corts, Xavi Llordella, del Solsona, Jofre Villén, del Montseny, i Pau Ruiz, del juvenil florestà, són els quatre fitxatges. Rozas ha ressaltat que està molt satisfet amb la plantilla i que espera alguna incorporació més d'algun jugador amb experiència i golejador.

El primer fitxatge va ser Iñaki Rosés, ala-tanca del Mamut les Corts, i ara s'han afegit tres jugadors més. El porter Xavi Llordella que ha jugat aquesta temporada al Solsona de Tercera Divisió, l'ala esquerrà Jofre Villén que destaca pel seu olfacte de gol i l'ala ofensiva Pau Ruiz. Rozas creu que s'ha fet una plantilla molt competitiva.

Jordi Rozas

Hem incorporat els jugadors que volíem. Molt satisfet.


Les baixes de l'equip són Yuya que fitxa per la Barceloneta, Guille Luid que es retira, Miquel Verdaguer que marxa al Pallejà i Marc Espada que s'incorpora al CN Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.