El derbi entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta es disputarà el 12 de gener a la Guinardera


  • Comparteix:

El pavelló de la Guinardera acollirà per primera vegada un derbi a Tercera Divisió

El pavelló de la Guinardera acollirà per primera vegada un derbi a Tercera Divisió

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta afrontaran el primer derbi de la temporada al grup 1 de Tercera Divisió a la jornada 14 i serà el 12 de gener al pavelló de la Guinardera. La tornada serà a la penúltima jornada de lliga, el 18 de maig, al pavelló de Can Llobet, a la Floresta. Els vermell-i-negres iniciaran la lliga el 22 de setembre rebent l'Arrels i l'Olímpyc Floresta ho farà a la pista del Vacarisses.

Després de quatre temporades sense derbi, el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta es veuran les cares a la penúltima jornada de lliga. El Futbol Sala Sant Cugat vol mantenir-se sense el patiment de la temporada passada on va assolir la salvació a la darrera jornada. L'equip continua entrenat per Manel Muñoz i acabarà la competició rebent l'Arrahona el 25 de maig.

L'Olímpyc Floresta aterra a Tercera Divisió des de la Segona B. Els florestans tindran un nou inquilí a la banqueta, Jordi Rozas. La plantilla s'ha renovat amb jugadors joves i lluitaran per ser un dels candidats que lluiti per la part alta. Els florestans tancaran la lliga a la pista del Ripollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.