Dos gols de l'Olímpyc Floresta en els dos darrers minuts li permenten guanyar a Vacarisses

Manel Rion, un dels jugadors destacats de l'Olímpyc / Font: denia.com

L'Olímpyc Floresta guanya (2-4) a la pista del Vacarisses a la jornada inaugural del grup 1 de la Tercera Divisió Nacional. Els florestans sempre han anat per davant en el marcador, tot i que els locals han empatat a dos minuts del final. Xavier Martín i Iñaki Rosés han signat el triomf en un final agònic.

La nova etapa de l'Olimpyc Floresta amb Jordi Rozas a la banqueta s'ha estrenat amb triomf agònic a Vacarisses. Els florestans han dominat el joc i Bernat Castell al minut 5 ha fet el 0 a 1. Dos minuts més tard, el local Fidel ha empatat el matx. Amb l'empat s'ha arribat al descans.

A la represa, el florestà Xavier Martín ha avançat els de Jordi Rozas a falta de 12 minuts per acabar el partit. Quan semblava que el triomf vindria cap a la Floresta, els locals haan igualat a falta de tres minuts. La reacció florestana no s'ha fet esperar i Xavier Martín i Iñaki Rosés han capgirat el marcador.

Els florestants rebran la jornada que ve el Futbol Sala Gràcia. El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, ha ressaltat la bona feina dels jugadors i la remunntada en el tram final.