L'Olimpyc Floresta celebra els 40 anys bufant les espelmes amb els seus equips i seguidors

L'entitat ha presentat els 14 equips a més d'un documental sobre les quatre decàdes de l'Olimpyc


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta ha bufat les espelmes aquest divendres en la celebració dels 40 anys del club, que també ha servit per presentar els 14 equips de l'entitat i els seus jugadors. L'acte, que ha tingut lloc al Casino de la Floresta, ha aplegat centenars de persones que han volgut estar presents en aquesta efemèride històrica per l'Olimpyc i els seus seguidors. El pati interior del recinte ha estat l'escenari per on han desfilat els més de 150 jugadors del club, que han acabat fent-se una fotografia conjunta.

A la cita hi han acudit el president del club, Àngel Ruiz, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira, entre altres representants del consistori. Tots ells han fet parlaments felicitant l'entitat i, en acabar, han entregat una placa commemorativa a Ruiz amb motiu dels 40 anys del club. El president ha expressat la seva alegria per haver aconseguit que 'darrere del primer equip n'hagin anat sorgint més i més' i 'ser una entitat consolidada a nivell de barri' que competeix a categories altes.

Per la seva banda, Rovira ha destacat la figura de l'Olimpyc Floresta com un 'exemple dinamitzador de barris' i ha desitjat sort al club per aquesta temporada.

Després de la presentació dels equips, s'ha presentat el documental 'Olimpyc Floresta, 40 anys fent barri' i els assistents han pogut gaudir d'un servei de bar i música en directe.






Àngel Ruiz

Al darrere del primer equip n'han anat sorgint més i hem crescut. A nivell de barri estem molt consolidats, i a nivell de competició estem competint en categories altes.

Eloi Rovira

Estem molt contents de tenir entitats que tiren endavant aquest projectes per la ciutat i pels barris, per dinamitzar-los. Els felicitem i els desitgem molta sort per la nova temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.