El Futbol Sala Sant Cugat suma el primer triomf a la lliga a la pista del Mataró

El Futbol Sala Sant Cugat ha guanyat a Mataró

El Futbol Sala Sant Cugat suma el primer triomf (4-6) a la lliga després de derrotar el Mataró a domicili a la segona jornada del grup 1 de la Tercera Nacional. Els de Manel Muñoz s'han avançat per 0 a 4, però els locals s'han apropat fins el 3 a 4. Els vermell-i-negres han reaccionat en els darrers cinc minuts de partit.

El Futbol Sala Sant Cugat ha sumat els tres primers punts de la temporada en el seu desplaçament a Mataró. Els vermell-i-negres han marcat quatre gols en els primers 10 minuts. Aaron Guirao, Bernat González, Alex Quilez i Pol Aledo han avançat el Futbol Sala Sant Cugat per 0 a 4. Els locals no han abaixat els braços i en tres minuts han marcat dos gols situant el 2 a 4 a la mitja part.

A la represa, el Mataró ha tornat a marcar i ha establert el 3 a 4 en el lluminós. Els vermell-i-negres han evitat sorpreses i Josep Puig, Marc Juncosa han fet el quart i el cinquè. Finalment el Mataró ha marcat el quart i ha situat el 4 a 6 definitiu. Els de Manel Muñoz reben aquest dissabte l'Esparreguera.