El Futbol Sala Sant Cugat posa de manifest el creixement de la seva massa social

El club ha presentat aquest divendres els 21 conjunts de la temporada 2018-2019


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha presentat aquest divendres al pavelló de la Guinardera els 21 equips amb els quals disputarà la temporada 2018-2019. Els jugadors i jugadores s'han acompanyat de familiars i amics en una trobada que ha servit a l'entitat per reclamar a l'Ajuntament un espai social a tocar de l'equipament. La trobada, a més, coincideix amb el 40è aniversari del club, escenificats amb una exposició fotogràfica al vestíbul del pavelló.

Centenars de futbolistes de l'entitat han sentit l'escalf del seu públic. El creixement de l'entitat i el compromís de famílies i membres de l'entitat són algunes de les claus en l'èxit dels equips, tal com ha explicat el president del FS Sant Cugat, Jordi Palau.

La trobada ha servit també per escenificar la bona sintonia en les relacions entre el club i l'Ajuntament. Palau ha aprofitat l'avinentesa i la presència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i del regidor d'Esports, Eloi Rovira, per reclamar un espai social per a l'entitat, així com un autobús per connectar el pavelló de la Guinardera amb el nucli urbà de Sant Cugat.

Des de l'Ajuntament s'ha posat en valor la implicació de l'entorn dels jugadors amb l'entitat, així com la promoció dels valors de l'esport que tira endavant.




Jordi Palau

El club, poc a poc, va creixent. Tothom està content. Quan es coses es fan amb il·lusió, es veu el reflex.

Carmela Fortuny

Treballar amb valors, famílies i esports són tres ingredients que quan es combinen donen un resultat magnífic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.