L'Olímpyc s'imposa a domicili i segueix a la part alta de la classificació


  • Comparteix:

Jordi Rozas, entrenador de l'Olímpyc Floresta, en una imatge d'aquesta temporada

Jordi Rozas, entrenador de l'Olímpyc Floresta, en una imatge d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta supera (1-2) l'Estel Vallseca a la tercera jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Dos gols de Xavier Martín i Bernat Castell serveixen per remuntar un partit que s'havia posat coll amunt en el primer temps amb una diana del conjunt local.

El Vallseca va sortir ben armat a darrera i en una contra va sorprendre els florestans amb un gol de Marc Huguet. Els de la Floresta arribaven, però en els primer temps no van poder superar el porter local.

En el segon temps, alguns retocs al sistema i els de Jordi Rozas van iniciar la remuntada amb un gol de Xavi Martín, i la van certificar a tres minuts per al final amb una diana de Bernat Castell. Els florestans poc a poc van agafant el pols a la categoria i adaptant-se a les seves exigències, comenta el seu tècnic, Jordi Rozas. Ara són colíders, sumen set punts i la setmana que ve reben el Jesús-Maria.






Jordi Rozas

Crec que un equip que baixa no és fàcil acostumar-se a la nova categoria. Penso que ens estem adaptant bé i la intenció no és deixar aquestes posicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.