El Futbol Sala Sant Cugat deixa escapar dos punts en els darrers instants davant l'Esparreguera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat empata (3-3) davant el CFS Esparreguera a la tercera jornada del grup 1 de Tercera. Els de Manel Muñoz deixen escapar un avantatge de dos gols i en els darrers instants veuen com l'Esparreguera empata el partit amb un gol en pròpia porta dels santcugatencs.

Els gols de Javier Reyes i Diego Sagnier per al Futbol Sala Sant Cugat en el primer temps donaven un cert avantatge als vermell-i-negres que van veure com en el segon temps l'Esparreguera igualava el matx amb dos gols de David Moral i Kevin Herrero, a falta de cinc minuts. Però de nou els santcugatencs tornaven a agafar avantatge amb un gol d'Àlex Quílez, que semblava que deixava els tres punts a la Guinardera. La mala sort es va acarnissar amb els vermell-i-negres que van veure com en els darrers instants els visitants empataven a tres amb un gol en pròpia porta de Bernat González.

Amb quatre punts, els vermell-i-negres visiten la jornada que ve el Cover Premià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.