El Futbol Sala Sant Cugat cau a Premià i perd el segon matx de la temporada

El Futbol Sala Sant Cugat perd (6-4) a la pista del Premià a la jornada 4 del grup 1 de la Tercera Divisió Nacional. Els santcugatencs han anat a remolc del marcador en tot moment, tot i això han arribat al descans amb empat a 2 gols. A la represa, els locals han ampliat el marcador amb quatre dianes del golejador maresmenc, Isaac Moreno. Els de Manel Muñoz ocupen la novena plaça a la classificació.

Els vermell-i-negres han iniciat el matx amb desfeta parcial al minut 11 a través de Brahim Anan, però dos minuts més tard, Josep Puig ha empatat per als santcugatencs. Els locals han tornat a encertar de cara a porteria i han fet el 2 a 1 a través de Giovanni Ortega. Quan faltava un minut per arribar al descans, Victor Fortea ha igualat a 2 el matx.

A la represa, Isaac Moreno ha marcat quatre gols i ha certificat el triomf local. Victor Fortea i Esteban Plana han fet els gols santcugatencs. Els vermell-i-negres cercaran el segon triomf de la temporada diumenge que ve a la pista del Montcada.