El Torneig Internacional del Futbol Sala Sant Cugat recapta diners contra el càncer infantil


  • Comparteix:

El torneig internacional del Futbol Sala Sant Cugat aposta per la solidaritat

El torneig internacional del Futbol Sala Sant Cugat aposta per la solidaritat

La 4a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel Futbol Sala Sant Cugat, ha iniciat la campanya #Paralosvalientes. El projecte serveix per recaptar fons per la construcció del SJD Pediatric Cancer Center- Barcelona, un centre de càncer infantil i accesible a nens de tot el món. Els equips participants al torneig podran fer les aportacions econòmiques i també els particulars en aquest enllaç.

Inscripcions obertes

El torneig es disputarà el 27, 28 i 29 de desembre des de prebenjamí fins a juvenil tant masculí com femení. La categoria sènior femenina és la gran novetat per aquesta edició. Les inscripcions ja estan obertes.

Torneig internacional

L'organització ja ha confirmat la participació de dos equips dels Estats Units, de los Ángeles i de San Francisco, dels anglesos de l'Oxford i s'espera tancar la inscripció d'un conjunt d'Hongria. Equips catalans i de la resta de l'Estat espanyol confirmaran properament la seva participació.

Un club solidari

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha ressaltat que el club sempre potencia el vincle esportiu, social i solidari.








Jordi Palau

No volem oblidar que hi ha molts nens que tenen malalties i dificultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.