El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat davant el Jesús Maria i continua en caiguda lliure

Imatge d'arxiu

Futbol Sala

Publicat el 24/nov/18 per Joan Garcia

El Futbol Sala Sant Cugat ha perdut (1-7) a la jornada 10 del grup 1 de la Tercera Nacional davant el Jesús Maria. Els santcugatencs continuen patint les nombroses baixes amb les quals han hagut d'afrontar el matx. Els visitants han certificat el triomf en el segon temps després de marxar al descans amb un avantatge mínim de 0 a 1. Els de Manel Muñoz continuen a tres punts del descens i sumen cinc jornades sense guanyar.

El Futbol Sala Sant Cugat ha competit molt bé en el primer temps i només un gol al minut 6 del visitant Gerard Goberna ha posat en avantatge els visitants. A la represa, els barcelonins han fet dos gols en un minut, però Jordi Magria ha retallat diferències deixant l'1 a 3. Els visitants han aprofitat els últims 10 minuts per marcar qautre gols.