L'Arrels supera l'Olímpyc Floresta que es veu penalitzat per una primera part molt negativa

Imatge d'arxiu

Futbol Sala

Publicat el 24/nov/18 per Joan Garcia

L'Olímpyc Floresta perd (6-4) a la pista de l'Arrels a la jornada 10 del grup 1 de la Tercera Nacional. Els locals han sortit molt endollats i han marxat al descans amb un 4 a 1 favorable. Els de Jordi Rozas han despertat al segon temps, però han encaixat la segona derrota consecutiva. Els florestans ocupen la quarta plaça i es distancien dels dos primers classificats.

Autèntic malson el que ha viscut l'Olímpyc Floresta on ha encaixat quatre gols en el primer temps. Josep Maria Pla, al minut 1 i Pol Pruñosa, al 12, han posat el 2 a 0, però Jofre Villén ha reduït diferències per a l'Olímpyc. Josep Maria Pla i Francisco Garcia han establert el 4 a 1. A la represa, Martí Pruñosa ha fet el cinquè. La reacció florestana no s'ha fet esperar i Fernando Echevarria, Iñaki Rosés i Manel Rion han posat el 5 a 4 a falta de set minuts per al final. Francisco Garcia ha fet el 6 a 4 definitiu.