L'Olímpyc continua en caiguda lliure i encaixa la quarta derrota consecutiva a Esparraguera

L'Olímpyc ha perdut a Esparreguera

L'Olímpyc Floresta ha perdut (5-2) a la pista de l'Esparreguera a la joranda 12 del grup 1 de la Tercera Nacional. Els florestans han creat moltes ocasions de gol, però han tornat a estar mancats de falta de punteria. Els florestans encaixen la quarta derrota conescutiva en un matx on sempre han tingut opcions de guanyar el partit,

Bernat Castell ha avançat l'Olímpyc al minut 6, però el local Kevin Guerrero ha igualat al 19, un minut abans d'arribar a la mitja part. A la represa, novament Bernat Castell ha posat l'1 a 2, però Marc Godall i Kevin Herrero han remuntat per als locals. Els florestans han apostat per jugar de cinc i aquest fet l'ha aprofitat l'Esparreguera per completar la maneta. El tècnic de l'equip, Jordi Rozas, creu que han de recuperar l'esència de l'Olímpyc, 'donar la vida' per guanyar els partits. Rozas ha anat més enllà i creu que han 'd'endollar-se' més en els partits.

Es florestans rebran el Premià, rival de mitja taula.