Els tècnics del Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta analitzen el derbi de dissabte


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Jordi Rozas i Manel Muñoz durant l'entrevista a Cugat.cat

D'esquerra a dreta, Jordi Rozas i Manel Muñoz durant l'entrevista a Cugat.cat

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, i el de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, han analitzat el derbi que es disputa entre aquests dos equips dissabte a les set de la tarda al pavelló de la Guinardera. Muñoz ha lloat 'l'experiència' dels jugadors florestants i l'alt nivell de la plantilla. Rozas ha ressaltat 'la solidesa defensiva' dels vermell-i-negres i alerta que cal estar 'atents' als contraatacs dels vermell-i-negres.



Torna el derbi

Després de cinc temporades d'absència, el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta es tornen a veure les cares, però aquest cop al grup 1 de la Tercera Divisió. El matx correspon a la penúltima jornada de la competició.

La Guinardera, la taca negra del Futbol Sala Sant Cugat

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, ha reconegut que l'equip competeix millor com a visitant que quan ho fa a la Guinardera. De fet l'equip vermell-i-negre encara no ha guanyat cap dels sis partits que ha disputat com a local. Muñoz espera que la primera victòria arribi aquest dissabte perquè 'ja toca' i, a més, davant l'Olímpyc Floresta.

El millor Olímpyc, lluny de la Floresta

L'Olímpyc Floresta ha encadenat cinc derrotes consecutives i arriba amb ganes de redreçar el rumb en aquest derbi. El tècnic, Jordi Rozas, assenyala que l'equip ha fet 'un reset' i que ha preparat 'canvis tàctics' per tornar a competir millor. Rozas ha lloat l'escenari del matx, el pavelló de la Guinardera, per 'l'escalf' que es viu durant els partits.




Manel Muñoz

L'Olímpyc és un equip compacte i amb més veterania que nosaltres.

Jordi Rozas

Cal estar atents sempre amb el Futbol Sala Sanmt Cugat. Han guanyat a conjunts capdavanters a la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.