El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta es tornen a veure's les cares cinc anys després


  • Comparteix:

Imatge d'un dels últims derbis entre els dos equips / Foto: Cugat.cat

Imatge d'un dels últims derbis entre els dos equips / Foto: Cugat.cat

El derbi santcugatenc de futbol sala torna a la ciutat després de cinc anys d'absència amb el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta com a grans protagonistes de la cita. Els dos equips arriben al partit, que es disputarà aquest dissabte a les set de la tarda al pavelló de la Guinardera, sense trobar-se en el seu millor estat de forma ni de joc. El Futbol Sala Sant Cugat és dotzè amb 13 punts i a dos de la zona de descens i encara no ha guanyat cap partit a casa. L'Olímpyc va començar la temporada imparable, arribant a liderar la competició, però cinc derrotes consecutives l'han dut a la vuitena plaça amb 17 punts.

Els tècnics dels dos equips van participar en un cara a cara organitzat per Cugat.cat on van analitzar el partit. L'entrenador del conjunt florestà, Jordi Rozas, va destacar 'la solidesa defensiva' del rival i la seva capacitat per contraatacar. Manel Muñoz, entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, ha qualificat l'Olímpyc d'un equip 'amb molta experiència'.

Els dos darrers derbis es van disputar la temporada 2013-2014 a Segona B i van acabar amb empat. Una d'aquestes taules va provocar el descens del Futbol Sala Sant Cugat a Tercera Divisió.






jordi rozas ok

El Sant Cugat és un equip que defensa molt sòlid i junt. Surten molt bé al contraatac i han guanyat a molts dels equips capdavanters de la lliga.

manel muñoz ok bo

És un equip molt compacte. Tenen molta més experiència que nosaltres i és un factor que haurem de contrastar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.