L'Olímpyc Floresta cau golejat contra el Ripollet i suma la setena derrota consecutiva


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta cau clarament a casa (1-9) davant el FS Ripollet a la darrera jornada de la primera volta del grup 1 de Tercera. Tot i plantar cara en el primer temps, els florestans han vist com el líder no els hi donava cap opció i al descans ja guanyàven per 0 a 4. Amb la derrota els florestans tanquen la primera volta novè amb 17 punts.

Els florestans van jugar de tu a tu contra el líder, pecant com sempre de poca efectivitat cara porteria. Malgrat el bon joc del primer temps, els locals van veure com el Ripollet aconseguia fins a quatre gols mitjançant Álvaro Robledo, Daniel Portillo, Pol Hernández i el florestà Guillem Munté en propia porta.

En el segon temps, amb el partit pràcticament decidit, el tècnic de l'Olímpyc va decidir provar nous sistemes i els visitants ho van aprofitar per fer fins a cinc gols més, dos de Juan Martín, un de Rubén Pérez, Pol Hernández i Álvaro Mateo. El gol de l'honor florestà va ser de Fernando Echevarria.

La següent setmana els de Jordi Rozas inicien la segona volta i ho fan de nou a casa rebent el Vacarisses.




Jordi Rozas

Em quedo amb les millores que hem introduït aquesta setmana i que han sortit bé. El Ripollet és un rival que està molt per sobre, i hem d'aplicar tots els nous conceptes contra els rivals que hem de competir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.