El Futbol Sala Sant Cugat cau davant l'Arrahona i torna a perdre després de quatre jornades


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat perd (4-2) a la pista de l'Arrahona a la jornada 15 del grup 1 de la Tercera Divisió. Els santcugatencs han vist com els locals han aconseguit guanyar en els darrers set minuts de partit. Els de Manel Muñoz tanquen la primera volta en onzena posició, a tres punts del descens.

Els santcugatencs van fer un bon primer temps i van tenir diverses ocasions per aconseguir un marcador més ampli, però els va faltar encert cara porteria. Els de Manel Muñoz van respondre amb una diana de Jesús Manchado al gol inicial de David Feira.

En el segon temps els locals van millorar, i de nou es van avançar amb una diana de Jordi Lozano a la que va respondre Aaron Guirao per al Futbol Sala Sant Cugat. El matx va canviar definitivament amb el tercer gol de l'Arrahona, de Jaume Figueras, i l'expulsió per doble amonestació d'Àlex Quílez. Els visitants no van saber reenganxar-se al partit i van rebre un quart gol, de nou de Jaume Figueras, i tot i intentar remuntar jugant de cinc, no van ser capaços de portar perill a la porteria local.

La següent setmana els santcugatencs inicien la segona volta i visiten la pista de l'Arrels.




Manel Muñoz

Va ser una de les millors primeres parts de la temporada i vam dominar. La llàstima és haver arribat empatats al descans, quan podríem haver anat quatre o cinc gols a dalt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.