Derbi 'diferent' a la Copa Catalunya entre Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

Imatge de l'últim derbi santcugatenc d'aquest gener / Foto: Cugat.cat

Imatge de l'últim derbi santcugatenc d'aquest gener / Foto: Cugat.cat

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta es tornen a enfrontar menys d'un mes després de l'últim derbi, aquesta vegada a la tercera ronda de la Copa Catalunya, en un partit per guanyar confiança i donar minuts a jugadors menys habituals. Tots dos conjunts asseguren que prioritzen la lliga, on estan empatats a 17 punts a la zona baixa del grup 1 de Tercera Divisió.

Mateix escenari, la ZEM de la Guinardera, però partit, 'totalment diferent' al derbi de lliga, segons expliquen els entrenadors dels dos equips. En primer lloc perquè tots dos tenen partits transcendents aquest cap de setmana, el Futbol Sala Sant Cugat a Esparraguera aquest dissabte i l'Olímpyc a casa davant l'Estel Vallseca diumenge. A més, l'enfrontament de Copa Catalunya és a temps corregut, sense aturar el rellotge i amb un sol àrbitre.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, creu que serà un partit 'totalment diferent' al derbi de lliga, ja que la competició regular és, per ells 'molt més transcendental' per assolir el és aviat possible l'objectiu de la permanència. Tot i això, el seu objectiu és guanyar, malgrat que, assegura, l'Olímpyc té una de les millors plantilles de Tercera. Muñoz ha afegit que jugaran tots els jugadors, per no carregar-se pel partit de dissabte i perquè veuen la copa com 'un premi'.

De la seva banda, l'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, explica que l'enfrontament és una oportunitat per encarar el partit de lliga de diumenge amb més moral i trencar amb la ratxa de nou derrotes consecutives. Tot i això, Rozas considera que els dos equips pensen més en el partit de lliga del cap de setmana, i explica que farà rotacions per tenir els jugadors frescos en els dos partits. Rozas assegura que en el darrer partit, malgrat la derrota, l'equip 'ja va mostrar una altra cara'.

Els vermell-i-negres es van classificar per la següent ronda aquest dimarts al guanyar al Matadepera per 1 gol a 2 gràcies a un doblet de Marc Juncosa. L'Olímpyc, per la seva banda, va accedir a la tercera ronda directament a l'haver jugat la darrera temporada a Segona B. El guanyador s'enfrontarà al Pallejà, que és 5è al grup 3 de la Segona Divisió B Nacional.




Manel Muñoz

Totalment diferent al derbi de lliga, perquè per nosaltres és molt més transcendental la competició regular. El partit de copa l'agafem com un premi, un partit diferent on no hi haurà tanta tensió.

Jordi Rozas

Els dos equips crec que estem pensant en el partit del cap de setmana més que en el derbi, però al final, si podem guanyar ja que l'altre el vam perdre millor. I si, a més, ens ajuda a trencar la dinàmica de derrotes per arribar al partit del cap de setmana més motivats, genial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.