L'Olímpyc Floresta planta cara davant el Jesús Maria, però cau al tram final del matx

L'Olímpyc Floresta ha caigut a la pista del segon classificat

L'Olímpyc Floresta s'ha vist superat (3-2) pel Jesús Maria a la jornada 20 del grup 1 de Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans han igualat un 2 a 0 en contra amb gols de Dani Martí i Carles Jiménez, però han acabat perdent amb un gol dels locals a falta de 10 minuts per acabar el matx.

S'han avançat els locals amb dos gols, un de German Fañanas i un altre de Gerard Rovira, al que han respost els florestans abans del descans, mitjançant Dani Martí i Carles Jiménez. En el segon temps, la igualtat en el marcador l'ha trencat el Jesús Maria amb un nova diana, en aquest cas de David Oliva. Els florestans no han baixat els braços i han buscat l'empat de totes les maneres, però el marcador no s'ha mogut més.

El tècnic de l'Olímpyc, Jordi Rozas, creu que l'actuació arbitral ha condicionat el matx amb una expulsió rigurosa de d'Iñaki Rosés en el minut 10 del primer temps, i en els darrers instants no assenyalant unes mans del Jesús Maria que haguèssin suposat un penal, o sense pitar faltes al rival quan aquests sumaven cinc a les acaballes del partit.

Amb la derrota els florestans son onzens amb 20 punts i la següent setmana reben un rival directe com és la Montsant, un lloc per sota amb els mateixos punts.

Jordi Rozas

El partit va estar condicionat per l'actuació arbitral, amb l'expulsió d'Iñaki. Després no ens van pitar la sisena falta a favor que hauria suposat un doble penal, i tampoc van assenyalar unes mans a l'àrea del Jesús Maria.