L'Olímpyc Floresta suma un triomf balsàmic davant el Montsant i s'allunya del descens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta supera el FS Montsant (2-1) a la jornada 20 del grup 1 de Tercera Divisió. Els darrers minuts del segon temps han estat plens d'emoció amb un gol de l'empat dels barcelonins cap el final i el de la victòria florestana d'Iñaki Rosés a falta d'un minut, jugant amb superioritat per expulsió d'un jugador del Montsant. Amb el triomf els florestans es distancien fins a cinc punts del descens, i a més s'allunyen d'un rival directe com és el Montsant.

El primer temps ha finalitzat amb el 0 a 0 inicial, tot i que els florestans han tingut moltes arribades. A la represa, un gol de Pau Ruiz ha donat avantatge a l'Olímpyc, que a partir d'aquí, però, ha perdut el control del partit. El Montsant ha aconseguit l'empat gairebé a les acaballes amb un doble penal transformat per Ramón Picó, i gairebé al final, els florestans han aprofitat jugar amb superioritat numèrica per fer el 2 a 1 amb una diana d'Iñaki Rosés jugant de cinc.

El tècnic florestà, Jordi Rozas, ha assegurat que 'tot el que sigui guanyar i sumar tres punts per començar a mirar a dalt és molt positiu', i que 'l'estil de joc i la dinàmica és l'adequada' a les últimes jornades. La següent setmana hi ha descans federatiu i d'aquí a dues, els de Jordi Rozas visiten el Sant Joan de Vilassar.






Jordi Rozas

Tot el que sigui guanyar i sumar tres punts per començar a mirar a dalt és molt positiu. L'estil de joc i la dinàmica és l'adequada, i volem mirar a dalt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.