L'Olímpyc Floresta supera l'Arrels i obre una escletxa important amb el descens

Futbol Sala

Publicat el 6/abr/19 per Joan Garcia

L'Olímpyc Floresta ha superat (5-2) l'Arrels a la jornada 25 del grup 1 de la Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans han tingut paciència davant un rival curt d'efectius i que s'ha tancat molt evitant la circulació de pilota dels de Jordi Rozas.

Calia guanyar per fer un pas de gegant de cara a la salvació i l'Olímpyc Floresta ho ha fet. Els visitants s'han avançat al marcador al minut 13, però Fernando Echevarría ha empatat dos minuts més tard. Amb l'1 a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, Pau Ruiz ha establert el 2 a 1 al minut 25, però novament els visitants han empatat dos minuts més tard. A les acaballes del matx, un doblet d'Iñaki Rosés i una diana de Pau Ruiz han tancat el triomf. El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, ressalta la paciència que ha tingut l'equip per superar la sòlida defensa visitant. Rozas vol que l'equip miri endavant i es consolidi a la mitja taula. L'Olímpyc jugarà la propera jornada a la pista del Mataró, desè classificat.

DECLARACIONS

Jordi Rozas

Hem tingut paciència per llegir el partit i ells han notat que eren pocs jugadors de pista.