El FS Sant Cugat no aixeca cap i suma una nova derrota que l'allunya de la permanència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat cau (7-3) davant el Jesus Maria a la jornada 25 del grup 1 de Tercera. Els de Manel Muñoz encadenen sis derrotes consecutives i se situen a tres punts de la permanència a falta de cinc jornades per al final.

Els vermell-i-negres sempre han anat a remolc en el marcador davant un Jesus Maria que s'ha avançat per dues ocasions amb gols de David Oliva i Pere Alexander Castelltort, tot i Marc Juncosa ha pogut retallar distàncies. Però els locals no han baixat el nivell i han marcat dos més abans del descans, amb dianes de Pablo de Pouplana i de nou Pere Alexander Castelltort.

En el segon temps ha tornat a donar emoció al partit el Futbol Sala Sant Cugat amb un nou gol de Aaron Guirao, però de nou els barcelonins han tornat a posar terra per mig amb dianes de David Oliva, Fernando López-Fonta i Germán Fañanas per sentenciar el matx, i fer estèril el gol final de Gonzalo Sagnier per als santcugatencs.

Amb la derrota els de Manel Muñoz són penúltims amb 21 punts i la setmana que ve reben la visita del Montsant, que té tres punts més.




Manel Muñoz

Els entrenament no falla ningú i tot va perfecte. Però quans se'ns compliquen els partits se'ns fa molt dur tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.