Què li espera al Futbol Sala Sant Cugat al tram final de temporada?

Els de Manel Muñoz afronten quatre partits vitals entre els quals destaca el derbi contra l'Olímpyc

Imatge d'arxiu / Foto: Futbol Sala Sant Cugat

Futbol Sala

Publicat el 23/abr/19 per Pau Vázquez

El Futbol Sala Sant Cugat afronta els últims quatre partits de la temporada amb la necessitat de sumar per intentar fugir de la zona de descens. Els de Manel Muñoz són antepenúltims amb 24 punts, els mateixos que l'equip que marca la permanència, l'Arrels. Entre les quatre finals que l'equip disputarà abans d'acabar la temporada, en destaca un per sobre la resta: el derbi contra l'Olímpyc Floresta.

Sant Joan de Vilassar - Futbol Sala Sant Cugat
Aquesta setmana els vermell-i-negres es veuran les cares amb un Sant Joan de Vilassar setè i amb 36 punts que ve d'empatar contra el Premià. El partit es jugarà al pavelló municipal Paco Martín a un quart de nou del vespre.

Futbol Sala Sant Cugat - Arenys de Munt
Els santcugatencs rebran el segon classificat, un Arenys de Munt que encadena set victòries consecutives. Un partit a priori complicat, però els vermell-i-negres ja saben el que és guanyar a l'Arenys, ja que a la primera volta es van imposar a domicili per 3 gols a 7. El partit es jugarà a les vuit del vespre a la ZEM de la Guinardera.

Olímpyc Floresta - Futbol Sala Sant Cugat
L'esperat derbi santcugatenc de futbol sala arribarà a la penúltima jornada de la competició al grup 1 de Tercera Divisió Nacional. Els florestans tenen 30 punts i esperen arribar amb la permanència ja certificada. El partit es jugarà al pavelló de Can Llobet a les sis de la tarda.

Futbol Sala Sant Cugat - Arrahona
A la darrera jornada, els santcugatencs rebran el quart classificat, l'Arrahona. Un partit on els locals poden jugar-se continuar una temporada més a la divisió. El partit es jugarà a les vuit del vespre a la ZEM de la Guinardera.