L'Olímpyc Floresta cau a Premià i es manté a dos punts del descens

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta cau (3-2) davant el Cover Premià a la jornada 28 del grup 1 de Tercera i no s'allunya dels llocs de descens. Els florestans han reaccionat tard i s'han vist incapaços de remuntar el 3 a 0 amb el s'ha situat el conjunt maresmenc a falta de quinze minuts per al final, en un partit on els de Jordi Rozas han disposat d'ocasions molt clares, fins i tot per guanyar. Amb la derrota els florestans es mantenen a dos punts del descens.

Isaac Moreno i Mahamadou Baldeh han estat els autors dels dos gols del Cover Premià amb els que s'ha arribat al descans amb el partit coll a munt per als de Jordi Rozas, que han tingut diverses ocasions clares per marcar. En canvi els locals han estat molt efectius cara porteria. En el segon temps ha continuat mateixa dinàmica, i de nou els locals han augmentat l'avantatge amb un nou gol d'Isaac Moreno en una de les poques ocasions de les que ha disposat. Una diana que ha fet reaccionar els florestans, que han pogut retallar distàncies amb un gol de Joan Ferrer i en el darrer minut de Bernat Castell. Dos gols però, que no han permés sumar a l'Olímpyc.

Aquesta setmana arriba el derbi a Can Llobet. Els florestans han de guanyar per intentar certificar la permanència i els santcugatencs per sortir del descens i ficar en problemes als de Jordi Rozas. Un derbi ple d'emoció.