Rozas i Muñoz creuen que l'efectivitat de cara a porteria marcarà el derbi de dissabte

Olímpyc Floresta i Futbol Sala Sant Cugat es juguen la permanència aquest dissabte

Imatge del derbi de la primera volta

Futbol Sala

Publicat el 15/mai/19 per Joan Garcia

L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, i del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, han ressaltat que l'encert atacant marcarà el derbi d'aquest dissabte a les sis de la tarda al pavelló de Can Llobet. Els florestants tenen dos punts més que els santcugatencs que ocupen zona de descens. En el partit de la primera volta, els vermell-i-negres es van imposar (4-3) davant els florestants.

Màxima igualtat

Tots dos equips arriben a aquesta penúltima jornada de competició al grup 1 de Tercera Divisió amb l'aigua al coll. El Futbol Sala Sant Cugat és avantpenúltim amb 27 punts i té els mateixos que l'Arrels que ocupa el primer lloc de peremanència. L'Olímpyc Floresta és onzè, a dos punts del descens.

Dinàmiques negatives

Tots dos equips arriben a la cita amb la necessitat de guanyar per apropar-se a la permanència. Els florestans han guanyat un sol partit a les cinc darreres jornades. Per contra, el Futbol Sala Sant Cugat ha sumat dos triomfs en els últims cinc.

Falta de punteria

Tant l'Olímpyc Floresta com el Futbol Sala Sant Cugat tenen una assignatura pendent, millorar l'encert de cara a porteria. Aquest és un dels aspectes que més han destacat els dos entrenadors de cara al derbi. L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, ressalta que cal tenir el cap fred per millorar l'efectivitat atacant. Muñoz evita parlar de derbi perquè és igual qui sigui el rival cal guanyar com sigui. El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, assenyala que el seu equip ha de concretar més les ocasions de gol. Rozas ressalta la intensitat del Futbol Sala Sant Cugat.







DECLARACIONS

Jordi Rozas

Arribem molt a porteria, però no estem encertats de cara a porteria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Manel Muñoz

Hem de tenir el cap fred i continuar amb la línia de joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio