Arriba el derbi de futbol sala santcugatenc més decisiu amb la permanència en joc

Olímpyc Floresta i Futbol Sala Sant Cugat es tornen a veure les cares amb tots dos equips a tocar de l'abisme

Els vermell-i-negres es van imposar per 4 a 3 al partit de la primera volta / Foto: Cugat Mèdia

Futbol Sala

Publicat el 17/mai/19 per Pau Vázquez

El derbi de futbol sala santcugatenc més decisiu arriba aquest dissabte al pavelló de Can Llobet. Olímpyc Floresta i Futbol Sala Sant Cugat es tornen a enfrontar en un duel marcat per la necessitat de tots dos equips de sumar punts i allunyar-se de la zona de descens. A falta de només dos partits perquè acabi la temporada, l'equip de Manel Muñoz es troba en zona de descens amb 27 punts, els mateixos, això sí, que el primer equip que se salvaria. L'Olímpyc, per la seva banda, es troba en una posició relativament més còmoda al gaudir de dos punts de renda per sobre el descens. Els dos equips arriben al partit després de perdre i no haver acabat de trobar, al llarg de la temporada, la seva millor versió. El derbi es disputarà a les sis de la tarda.

Al partit de la primera volta, els vermell-i-negres es van aconseguir imposar per 4 gols a 3 en un partit que va convertir la ZEM de la Guinardera en l'escenari ideal d'un derbi. Ara, els de Jordi Rozas es troben amb una oportunitat doble: certificar la permanència al grup 1 de Tercera Divisió Nacional i condemnar al Futbol Sala Sant Cugat a un descens gairebé matemàtic. Ara bé, una victòria dels de Manel Muñoz provocaria que els dos conjunts arribessin a la darrera jornada amb tot per decidir.

El Futbol Sala Sant Cugat posaria el punt final a la lliga regular a casa davant l'Arrahona, el quart classificat. El rival de l'Olímpyc, el més complicat de tots. Els florestans visitaran a l'última jornada el campió i intractable Ripollet, un equip que només s'ha deixat punts en quatre partits.