L'Olímpyc Floresta certifica la permanència i deixa el FS Sant Cugat a un pas de l'abisme

L'Olímpyc Floresta supera el FS Sant Cugat (6-3) a la penúltima jornada del grup 1 de Tercera. Els florestans han estat millor en el primer temps i han aconseguit un avantatge insalvable per a un FS Sant Cugat que a la segona part ha millorat, ha reaccionat, però no ha estat capaç de remuntar. Els florestans certifiquen la permanència i el FS Sant Cugat se la jugarà a casa la setmana que ve davant l'Arrahona.

El partit ha estat un derbi dels que fan afició. Un pavelló de Can Llobet ple fins a la bandera, amb tres quartes parts de florestans i una quarta part d'aficionats vermell-i-negres. Han començat millor els visitants, amb alguna arribada, però poc a poc l'Olímpyc s'ha anat fent amb el control i ha començat a tenir ocasions per avançar-se. Ho ha fet en el minut set mitjançant Pau Ruiz, que ha fet l'1 a 0. Però no ha trigat gaire en empatar el FS Sant Cugat amb un gol de Jordi Magrià. Una diana que fet que la minoria vermell-i-negre se sentís a Can Llobet. Encara que ràpidament s'ha tallat l'alegria visitant, ja que els florestans han tingut els seus millors minuts a les acaballes del primer temps i han posat molt coll amunt el partit per als de Manel Muñoz amb tres gols. Carles Jimènez ha estat el gran protagonista amb dos gols de fort xut de fora l'àrea, en dues jugades gairebé consecutives. I sense deixar reaccionar els visitants, Joan Ferrer ha fet un quart gol amb el que s'ha arribat al descans amb clar domini i avantatge florestà.

A la represa ha millorat el FS Sant Cugat, mogut per la necessitat d'empatar. Diverses arribades dels de Manel Muñoz han estat el preludi de l'intent de remuntada que s'ha iniciat amb una diana Josep Puig, a la que ha seguit una de Bernat González. Quedaven 10 minuts i el marcador era només un gol favorable als florestans, amb dinàmica positiva per als visitants. Ha mogut les peces Jordi Rozas, ha començat a jugar de cinc per tenir més control de pilota i per tallar la reacció vermell-i-negre i ho ha aconseguit. I més amb una diana de Guillem Munté que deixava més a prop la victòria per als seus. Ho ha intentat el FS Sant Cugat jugant de cinc, però on han estat fluids en la circulació de pilota, tot i tenir alguna ocasió per retallar distàncies de nou. Al final, gairebé amb el temps complert, Joan Ferrer ha fet el sisè que sentenciava el matx, deixant els tres punts i la permanència a la Floresta, i complicant molt el futur dels santcugatencs a la categoria.

La següent setmana el FS Sant Cugat rep la visita de l'Arrahona, amb la obligació de guanyar i esperar altres resultats per saber si pot mantenir la categoria. L'Olímpyc Floresta visitarà el líder, el Ripollet.

Jordi Rozas

Per a nosaltres era una final i l'havíem preparat molt. Al final hem patit, com passa als derbis, però ho hem pogut treure.

Manel Muñoz

La veritat és que tenim una situació complicada. En la primera part ells han estat molt superiors i han aprofitat les nostres errades. No hem jugat a res.