L'Olímpyc Floresta es reforça per millorar el rendiment de la temporada passada


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta vol fer un fortí de Can Llobet / Font: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta vol fer un fortí de Can Llobet / Font: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta incorpora quatre jugadors per incrementar el nivell competitiu de cara a la nova temporada al grup 1 de la Tercera Nacional de futbol sala. Els florestans obren una nova etapa amb Carlos Nicolás a la banqueta per evitar el patiment de la temporada passada on van assolir la permanència a la penúltima jornada de competició. L'Olímpyc iniciarà la lliga a la pista del Ciutat de Mataró el 22 de setembre.

L'Olímpyc iniciarà la pretemporada el 27 d'agost amb 11 jugadors fitxats i s'espera que hi hagi dues incorporaciosn més. Les cares noves del conjunt florestà són el porter Pol Pérez i el tanca Dani Freixas del Gràcia Futbol Sala, Miki Verdaguer del Pallejà i Bernat Batllori del juvenil del Montcada. Els altres 7 jugadors continuen de la temporada passada i amb un clar objectiu, lluitar per estar a la part alta de la categoria.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.