L'Olímpyc Floresta debuta amb derrota per la mínima a la pista del Mataró

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta / Font: Cugat Mèdia

Futbol Sala

Publicat el 22/set/19 per Joan Garcia

L'Olímpyc Floresta perd (2-1) a la pista del Mataró a la jornada inaugural del grup 1 de la Tercera Divisió de futbol sala. Els florestants s'han avançat amb gol d'Eduard Garcia al minut quatre, però els locals han reaccionat al següent minut empatant a través de Bryan Serrano. Un gol a les acaballes del partit de Azhar Chiheb ha propiciat la primera desfeta dels florestans a la lliga. Els de Carlos Nicolás rebran aquest dissabte la visita del Pou Escorial.

El debut de Carlos Nicolás, 'Nico', a la banqueta florestana s'ha saldat amb derrota. Aquest matx també ha servit per veure el debut en partit oficial dels nous fitxatges Bernat Batllori, Dani Freixa, Pol Pérez i Miqui Verdaguer. Sebas Ponce, Victor Olivera i Roberto Mesa també s'han estrenat amb el primer equip procedent del planter.