El futbol sala femení de Sant Cugat busca planter

Olímpyc i Futbol Sala Sant Cugat creuen que cal potenciar el futbol sala a les escoles

L'Olímpyc Floresta femení vol potenciar el planter de la secció / Font: Olímpyc Floresta

Futbol Sala

Publicat el 9/oct/19 per Joan Garcia

El futbol sala femení santcugatenc de base continua sense presència a la ciutat tant en esport federat com escolar. Els únics representants són els primers equips de l'Olímpyc Floresta i del Futbol Sala Sant Cugat, que militen al grup 1 de la Primera Divisió. Les dues entitats han manifestat la seva preocupació per la falta d'equips de base i creuen que cal potenciar i promocionar aquest esport a les escoles.

Sense representació
El futbol sala santcugatenc ja fa molts anys que no disposa d'equips de planter. De fet, el darrer conjunt que es va formar és l'actual sènior de l'Olímpyc Floresta quan ha anat pujant des d'infantils. La situació és complicada també en esport escolar on fa molts anys que no hi ha cap conjunt. En categoria masculina escolar tampoc hi ha una àmplia participació, amb només un benjamí, un infantil i un cadet.

Mort anunciada
El primer equip de FS Sant Cugat / Foto: FS Sant Cugat

El primer equip de FS Sant Cugat / Foto: FS Sant Cugat
El Futbol Sala Sant Cugat fa tres anys que disposa d'equip sènior i amb un ascens fa dues campanyes. Des de l'entitat intenten disposar d'equips de base per poder nodrir el primer equip, però de moment no hi ha cap moviment. L'entrenadora del conjunt, Chiqui Baena, creu que cal entrar a les escoles i potenciar aquest esport. Baena anuncia que la mort d'aquest esport a la ciutat podria ser una realitat quan les jugadores actuals del primer equip deixin l'activitat esportiva.

L'Olímpyc, un cas idèntic
El primer equip de l'Olímpyc Floresta ja és una realitat des de fa algunes temporades després que aquest conjunt hagi anat pujant des del planter. Tot i aquest fet, el tècnic, Gerard Zorita, veu difícil potenciar el planter i a dia d'avui tenen tres noies entrenant alguns dies a la setmana, però no poden formar cap equip.

Derbis femenins
Olímpyc Floresta i Futbol Sala Sant Cugat viuran dos derbis. El primer serà el 25 de novembre a la Guinardera i el segon, el 4 d'abril a la Floresta.




DECLARACIONS

Chiqui Baena

Cal potenciar el futbol sala femení a les escoles. Necessitem planter.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Gerard Zorita

Intentem crear equips de base perquè les jugadores del primer equip notin que hi ha competència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio