El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat a la pista del Pineda en un partit per oblidar

Els de Manel Muñoz s'han vist superats pels del Maresme, que s'han endut el duel per 7 gols a 1

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat a la pista del Pineda (7-1) i perd el primer partit de la temporada al grup 1 de la Divisió d'Honor catalana. Els de Manel Muñoz s'han vist superats en totes les facetes del joc per un Pineda que ha sabut aprofitar les seves ocasions per gairebé sentenciar el partit a la primera meitat. Els vermell-i-negres intentaran refer-se dissabte de la setmana que ve a la ZEM de la Guinardera davant el Mataró, líder de la categoria.

Partit per oblidar del Futbol Sala Sant Cugat, que només ha pogut fer d'espectador d'un duel que el Pineda ha dominat en tot moment. En els primers 15 minuts de partit, els locals ha aconseguit avançar-se en el marcador en quatre ocasions, deixant als santcugatencs molt tocats. El protagonisme dels visitants només s'ha vist materialitzat amb un gol d'Aaron Guirao a les acaballes de la primera meitat.

A la represa, el jugador del Pineda Marc Heras ha fet el 5 a 1 només començar i ha permès als locals replegar-se en una defensa ben organitzada per aturar els intents del Futbol Sala Sant Cugat de retallar distàncies. Oriol Clara ha fet el 6 a 1 dos minuts més tard, i Bubakar Tunkara ha tancat la golejada dels del Maresme als minuts finals del partit.

L'entrenador dels vermell-i-negres, Manel Muñoz, ha reconegut que l'equip 'no ha jugat bé ni ha estat en la tensió que requeria el partit'. La falta d'encert dels santcugatencs de cara a porteria ha estat, per al tècnic, un altre dels motius de la derrota.

Manel Muñoz

No hem jugat bé, no hem estat amb la tensió que requeria el partit. El 4 a 0 inicial ha marcat tot el partit, ells eren un equip molt endreçat defensivament.