L'Olímpyc Floresta perd per la mínima contra el Vacarisses amb un gol a l'últim minut del partit

Els florestans deixen escapar una victòria que tenien encarrilada a dotze minuts del final

Fotografia d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta ha perdut (6-7) contra el Vacarisses en un partit vibrant contra el líder de la categoria i amb final dolorós per als florestans. Els homes de Nico Egea han acariciat el triomf quan faltaven dotze minuts per acabar el matx, però una remuntada elèctrica dels visitants ha capgirat el marcador amb un gol al minut final. El matx ha passat del 6 a 3 al minut 28 al 6 a 7 final. El Vacarisses ha aconseguit un triomf d'ofici contra un Olympic que s'ha mostrat excessivament tou en defensa durant els moments clau del partit.

El Vacarisses ha obert la llauna d'un partit molt igualat. Pere Aran ha encetat el marcador al minut 4, però dos gols de Miquel Verdaguer i Bernat Batllori han situat un 2-1 favorable a l'Olímpyc al minut 14 de partit. Al descans, els florestans han marxat als vestuaris amb un 4-2 favorable. Exceptuant el principi i el final del partit, l'Olyímpic sempre ha portat la iniciativa en el marcador. El Vacarisses ha anat a remolc durant tota l'estona gràcies, en part, a la brillant actuació de Bernat Batllori. El florestà ha marcat tres gols decisius per eixamplar el marcador i situar un 6 a 3 al minut 28.

A partir d'aquí, el partit s'ha descontrolat. Un Vacarisses revolucionat ha accelerat el seu ritme de joc enmig del caos defensiu de l'Olímpyc. Fidel Porredon i Ivan Ortiz han anotat dos gols en dos minuts, que han situat el 6-5 quan faltaven deu minuts pel final. Els nervis s'han apoderat dels florestans i les imprecisions es succeïen. Els visitants han culminat una remuntada èpica anotant, de nou, dos gols en menys de 120 segons. David Porredon ha igualat el marcador al 38 i, en l'últim minut del partit, Daniel Hernández ha establert el 6-7 definitiu.

Aquest desenllaç suposa un gerro d'aigua freda per un Olímpyc combatiu que ha somiat a derrotar el líder del grup 1 de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Els florestans no acaben de trobar la regularitat, i amb aquesta desfeta cauen fins a la catorzena posició de la taula. Els homes de Nico Egea intentaran rescabalar-se la setmana que ve jugant contra l'Arrels a domicili.