L'Olímpyc Floresta assalta la pista del líder i escala fins la setena posició

El conjunt florestà s'ha imposat per 3 gols a 4 al Pou Escorial

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta / Foto: Guillem Babitsch

Futbol Sala

Publicat el 9/feb/20 per Pau Vázquez

L'Olímpyc Floresta assalta la pista del Pou Escorial (3-4) i escalen fins a la setena posició al grup 1 de la Tercera Divisió Nacional. Els de Nico Montoya, que s'han imposat al líder de la competició, encadenen cinc jornades consecutives sense perdre. Els gols de Eduard Garcia i Bernat Batllori als minuts finals del partit han permès als florestans remuntar un 3 a 2 en contra i segellar un triomf de prestigi. La setmana que ve, l'Olímpyc rebrà a Can Llobet el Montsant, un dels cuers de la taula.

La primera meitat ha acabat amb empat a 2. Javier Orellana ha obert la llauna al primer minut del partit i Iñaki Roses ha firmat l'empat sis minuts més tard. Abans del xiulet que marca el descans, l'Olímpyc ha capgirat el marcador amb una diana de Pau Ruiz, que ha rebut ràpidament la resposta del Pou Ecorial amb un gol d'Albert Veliz. A la represa, Carlos Perez ha fet el tercer gol dels locals al minut 28. Als 10 minuts finals del partit, però, els florestans han culminat la remuntada amb un gol d'Eduard Garcia al 31 i un altre de Bernat Batllori gairebé als darrers instants del duel.