El Futbol Sala Sant Cugat cau a la pista del Parets en un partit farcit de gols

Els vermell-i-negres han perdut per 7 gols a 6 i es mantenen a la zona mitjana-alta de la taula


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat cau a la pista del Parets (7-6) i es despenja del grup capdavanter del grup 1 de la Divisió d'Honor catalana. Els de Manel Muñoz han acabat caient en un partit amb constants canvis en el marcador que finalment s'ha decantat de la banda local. Amb la derrota, els vermell-i-negres cauen a la cinquena posició amb 22 punts, a nou de les places de promoció a la Tercera Divisió Nacional. La setmana que ve, els santcugatencs rebran al pavelló de la Guinardera el Pineda de Mar, el sisè classificat, en un duel directe a la part mitjana-alta de la classificació.

Els santcugatencs han marxat al descans amb un gol de marge sobre el Parets. Jordi Magrià, Josep Puig i Ismael Castillo han fet els gols dels visitants, mentre que els locals han retallat distàncies amb les dianes d'Adil Nefari i Raul Fuentes. A la represa, ball constant en el marcador. Fins a vuit vegades ha canviat el resultat en una segona meitat farcida de gols. Tot i arribar als instants finals del partit amb empat, el Parets ha estat més encertat i ha acabat imposant-se als santcugatencs amb el 7 a 6 final.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.